Gör slut med rädslan

Jag funderar ibland hur mitt liv hade sett ut om du inte fanns? Hade jag varit den jag är idag?

Jag tänker på allt du lärt mig och vad du fått mig att göra.

Men jag tänker också på alla de gånger du tvivlat på mig, när du sagt att jag är värdelös och borde veta bättre. Jag tänker på gångerna när jag ramlat och du hånskrattat åt mig och sagt –”Vad var det jag sa?”

Jag är tacksam att du funnits i mitt liv och det vi varit med om, men vår relation kommer aldrig bli densamma igen.

”Thank you for all the doubts, and for all the questioning. For all the loneliness and for all the suffering. For all the emptiness, and the scars it left inside. It inspired in me, an impetus to fight”

(VNV Nation-Gratitude)

 

Så idag älskade rädsla skiljs våra vägar, livet kommer inte bli detsamma utan dig men jag är övertygad om att det kommer att bli till det bättre.

 

Visst har du som jag massor av rädslor, men kanske är det dags att göra slut med rädslan, kanske räcker det nu, kanske har du hämmats tillräckligt i ditt liv.

Rädslan kan ju naturligtvis vara bra i vissa lägen, det kan ju vara bra att vi är rädda för att dö, så att vi inte utsätter oss för farliga saker osv.

Men om rädslan tar över vårat liv totalt blir det inget bra, om rädslan bromsar dig, eller om rädslan att misslyckas gör att du inte ens försöker. Om rädslan att förlora någon gör att du inte vågar säga vad du känner, då är det inte längre så bra.

 

Så gör slut med rädslan, gå ut och äg världen för det är du värd!

En kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *